Мъж  e спасил 3-годишно момиче от маймуна, която се е

...
Мъж  e спасил 3-годишно момиче от маймуна, която се е
Коментари Харесай

Маймуна отвлича тригодишно момиче в Китай, едва го спасяват

Мъж  e избавил 3-годишно момиче от маймуна, която се е нахвърлила върху детето, до момента в който то си играе на улицата, и го завлича от скутера му, пробвайки се да го похити, предава в. " Дейли мейл ". Действието се развива във вторник следобяд в село, покрай Чунцин, югозападен град в Китай.

Момиченцето си играело на тиха улица и било единствено на скутера си, малко преди маймуната да изпълзи, доближавайки се до нея. Тогава животното я хванало за главата и почнало злобно да я дърпа към алеята, откъдето се посочило първоначално.

Възрастен минувач забелязал опита за похищение и тръгнал след маймуната, с цел да избави детето. Бързата реакция е била от решаващо значение. На 3-годишното момиченце му останало белег на главата, както и травматичен спомен от случилото се.

Майката на детето споделя, че е готвила вътре и не е видяла какво се случва на улицата. По-късно комшия разказал на госпожа Лиу и тя решила да ревизира записите от камерите за видеонаблюдение. След като видяла опита за похищение, тя побързала да заведе щерка си в болница за лекуване и имунизация.

Местните управляващи свързали експанзията на маймуната с голям брой други офанзиви в локалния регион, съгласно " Глобал таймс ". Това е бил първият случай, в който е потърпевшо дете.

Полицията не съумяла да хване маймуната, която евентуално е пристигнала от околните до региона планини. Ако бъде хваната, служителите на реда настояват, че ще бъде предадена на Агенцията за отбрана на дивите животни.

Местното горско стопанство споделило пред медиите, че офанзивите на диви маймуни са необичайност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР